Shop online

Lees hieronder meer over de mogelijkheden die wij bieden

SHOP ONLINE
Van harte welkom in de online etalage van Bossenbroek Woman! Op onze website vind je een gedeelte van onze nieuwste collecties. Zoek jouw outfits op in onze online collectie en met één klik op de knop reserveer je jouw favoriete items! 


RESERVEREN
Hoe reserveer ik een artikel? Zoek ten eerste je favoriete items op merknaam of op categorie. Klik op 'reserveer in winkel' en selecter de gewenste maat. Vul je gegevens in en klik op 'reserveren'. Zodra je een reservering hebt gedaan, ontvang je een e-mail dat je reservering bij ons is aangekomen. Wanneer de artikelen voor je apart zijn gehangen in de winkel ontvang je een bevestigingsmail. Je reservering wordt maximaal drie dagen apart gehangen. Mocht er onverhoopt iets tussen komen, neem dan telefonisch contact met ons op. Het kan voorkomen dat tijdens het reserveren een verkoop plaats vindt in de winkel, waardoor de actuele voorraad kan afwijken.
 
SOCIAL MEDIA SHOPPING
Naast dat wij op onze website jou graag onze mooiste outfits laten zien, blijven we je ook op Facebook en Instagram inspireren met onze collecties. Heb je iets leuks gezien op onze social media? Laat ons weten welke items je graag zou ontvangen en in welke maat, dan gaan wij voor jou aan de slag. De artikelen kunnen in de winkel worden afgehaald!

CADEAUBON
Met een Bossenbroek Gift Card geef je iemand een persoonlijk cadeau waar hij of zij zelf invulling aan kan geven. De Bossenbroek Gift Card is daarom de perfecte verassing voor zowel vrienden als (zakelijke) kenissen. We pakken het mooi voor je in. Leuk om te geven, leuk om te ontvangen!

CLICK AND COLLECT
Bestel
nu je items via de website of connect met ons via onze andere kanalen. We overleggen wanneer het u het beste uitkomt en in dat tijdslot kunt u uw artikelen vlot bij ons komen ophalen. Zit de kleding goed? Top! dan sturen we u een betaalverzoek. zit het niet goed? Laat het ons weten.