Naar boven

Studio Anneloes

Studio Anneloes staat voor comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en een eenvoudig om mooi te houden. De welbekende travel-kwaliteit is een belangrijk onderdeel voor de kleurrijke en stijlvolle collecties van Studio Anneloes. De Travel-kwaliteit is een prachtig materiaal dat ze voor ongeveer 90% van hun collectie gebruiken. Ze gebruiken het voor tops en broeken in verschillende gewichten, kleuren en prints. Sinds 2016 is Studio Anneloes lid van het Nederlandse convenant voor duurzaamheid in de textielindustrie (SER) en blijven ze duurzaamheid prioriteit geven bij al hun activiteiten.
Klassiek, stoer en vrouwelijk. Ben jij op zoek naar een outfit van Studio Anneloes? Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk kleedadvies te kunnen geven. Een goede fit gaat om meer dan alleen een maat! Dat is ook de reden dat niet altijd onze gehele collecties online staan, want wij laten onze artikelen liever zelf aan jou zien. Alleen dan weet je dat het echt goed zit!

Geïnteresseerd in Studio Anneloes? Kom gezellig langs bij Bossenbroek Woman!

Onderstaande afbeeldingen zijn sfeerfoto's van het merk Studio Anneloes. De actuele collectie en voorraad kan afwijken van de getoonde items.