Naar boven

Scotch & Soda

Scotch & Soda
Scotch & Soda viert de vrije geest van thuisstad Amsterdam. Scotch & Soda staat bekend om kleur en print en een mix van textuur in hun unieke collecties. Hun liefde voor detail zet zich voort in verrassende details en handgemaakte accenten die een opvallende toevoeging zijn voor elke outfit. Scotch & Soda heeft zichzelf als topprioriteit gesteld een bedrijf te runnen die elke dag verantwoorde keuzes maakt voor onze planeet om de impact op het milieu te verminderen.
Sorteren
Scotch & Soda: die naam is jou vast niet onbekend. Vrolijk, energiek en origineel: welk item zoek jij? Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk kleedadvies te kunnen geven. Een goede fit gaat om meer dan alleen een maat! Dat is ook de reden dat niet altijd onze gehele collecties online staan, want wij laten onze artikelen liever zelf aan jou zien. Alleen dan weet je dat het echt goed zit!

Geïnteresseerd in Maison Scotch & Soda? Kom gezellig langs bij Bossenbroek Woman!

Onderstaande afbeeldingen zijn sfeerfoto's van het merk Scotch & Soda. De actuele collectie en voorraad kan afwijken van de getoonde items.